Algemene Huurvoorwaarden:

GROEPEN: Groepen van jongeren/tieners onder de leeftijd van 25 jaar, zijn niet toegestaan.

VERBLIJF: Het verblijf moet zorgvuldig en overeenkomstig zijn bestemmingen gebruikt worden.

HUISDIEREN: Huisdieren zijn niet toegestaan.

BINNEN- EN BUITENINTERIEUR: Meubilair van binnen mag niet naar buiten verplaatst worden.

AFVAL: Iedere dag dient de afvalbak van een schone vuilniszak voorzien worden en de afval naar de milieustraat op het park gebracht worden.

AFVOER: Vette vloeistoffen zoals jus dienen niet in de gootsteen gedeponeerd te worden evenals vaat met vette vloeistoffen niet in de vaatwasser geplaatst dient te worden.

TOILET: Maandverband en/of tampons mogen niet door het toilet gespoeld worden.

GEBRUIK HANDDOEKEN: De handdoeken die bij de inventaris van het verblijf horen dienen niet naar het strand meegenomen te worden.

ROKEN: In het verblijf mag niet gerookt worden.

UITCHECKEN: De huurders dienen uiterlijk om 10 uur te vertrekken. Daarbij moet het verblijf tijdig en in dezelfde staat opgeleverd worden als bij aanvang van de huurperiode. (Geen vuile vaat achterlaten)

VERPLICHTINGEN: De huurder is verplicht de instructies van de verhuurder op te volgen en zorg te dragen voor naleving van het terrein- of huisreglement door het gezelschap waar de huurder deel van uitmaakt.

DERDEN: Het verblijf mag niet aan anderen in gebruik gegeven of verhuurd worden.

CALAMITEITEN: Bij calamiteiten dient de huurder contact op te nemen met de verhuurder.

SCHADE: Bij elke schade door verlies, inbeslagname en aanzienlijke beschadiging van het verblijf, inventaris en toebehoren, treedt de huurder in overleg met de verhuurder. De huurder is aansprakelijk voor tijdens de huurperiode ontstane schade en daarmee verband houdende kosten.

BETALINGEN: Betalingen dienen binnen 24 uur na ontvangst van de betalingsmail te voldaan zijn. Zo niet, dan heeft de verhuurder het recht om de reservering te annuleren of als niet bevestigd te beschouwen. 

ANNULERINGEN: Bij annuleren van de reservering, na betaling, kunt u het volledige bedrag terug krijgen indien er een pandemie heerst, overlijden heeft plaats gevonden in uw nabije familie of een of meerdere ernstig ziek is geworden van het reisgezelschap. 

 

 Specifieke huurvoorwaarden Moerellahof

 

WISSELDAG: In het hoogseizoen is de wisseldag op zaterdag.

 

AIRCONDITIONING: De airco mag niet overdag gebruikt worden. Indien de airco overdag gebruikt wordt, brengen we extra kosten in rekening.

 

BEZETTING: Voor het verblijf geldt een maximale bezetting van 5 personen + 1 baby [kindje] tot 2,5 jaar

 

 Specifieke huurvoorwaarden Ostreahof

 

WISSELDAG: In het hoogseizoen is de wisseldag op vrijdag.

 

BEZETTING: Voor het verblijf geldt een maximale bezetting van 6 personen + 1 baby [kindje] tot 2,5 jaar